Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2017 22:46 - Утрешния ден
Автор: mellissa666 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 343 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.11.2017 02:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес осъзнах, че всъщност няма никакво значение какво мислят другите за вас. Знам, че е клише и е писано много пъти от много хора, но всеки има в живота си по един момент на дълбоко душевно проникновение. И проблема не е в теб, проблема е в тях. И то не точно в тях. Проблема е, че всеки човек е различен и не толкова, че ти си различен, а хората, които те заобикалят са различни и всеки те съди през собствената си призма и всеки смила преживяното от теб през мелачката на собствената си история и това е толкова грешно. Нито една любов не е същата с друга любов, нито една болка не е същата като твоята болка. Акоима 7 млрд хора по света, то възможните комбинации и възможната любов между двама от тези 7 млрд са безкрайни на брой, защото тук не говорим за любов между жена и мъж или мъж и мъж или жена и жена, тук трябва да се вземат предвид обичта към приятел, към майка, към брат, обич към спасител, обич към идол и още много вариации. Не позволявайте на никого да ви каже "да, на мен ми се случи същото" или "това и аз съм го преживял"! Не! Не си! Не ти се е случило същото! Не знаеш какво изпитвам! Не знаеш какво е най-добре за мен! Не изпитваш и не си изпитвал МОЯТА болка. Защото тя си е моя. 
Не позволявайте да се променяте заради един човек, защото този човек утре може да си тръгне и ще дойде друг...и той ще иска да се промените и още един и още една приятелка и още един "доброжелател"...и когато се обърнете накрая няма да познаете човека в огледалото, защото ще виждате мозайка от всички хора в живота ви, които са ви казали, че не сте достатъчно добър, достатъчно умен, достатъчно забавен, че хумора ти е твърде постен или твърде просташки, че се обличаш като монахиня или като проститутка, че ти отива брада, но не ти отиват мустаци...
Това е вашата история. Защо позволявате друг да я пише? Защо давате кормилото на ВАШИЯ живот на някой друг?
Смейте се, променяйте се, обичайте, но го правете за себе си, защото прави ВАС щастливи! Еволюирайте! Това е най-сигурния начин да не се превърнете в изчезващ вид. Все пак, поучете се от историята на динозаврите. 
И най-важното - бъдете щастливи!



Гласувай:
0


Вълнообразно


Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mellissa666
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4467
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930